2012. július 13., péntek

A "KEZELÉSEKRŐL"...



... ELŐSZÖR IS MEGKERESEL,MERT ARRA VAN SZÜKSÉGED A JELENLEGI HELYZETEDBEN,HOGY HOZZÁM FORDULJ - S MERT NEKEM ARRA VAN SZÜKSÉGEM,HOGY TALÁLKOZZAM VELED! :) ...
 A KEZELÉSEIM MINDIG SZEMÉLYRE SZABOTTAK!

KÉRDÉSEK, AMIKRE KÍVÁNCSI LEHETSZ, MIELŐTT TALÁLKOZUNK:


MI FOG TÖRTÉNNI? 
- ezt nem tudjuk előre - aminek történnie kell.. ;) 
Általában így zajlanak a kezelések: megbeszéljük mi a problémád (ez lehet testi vagy lelki is ) vagyis azt amit Te éppen problémának tartasz. Elmondom tudok-e segíteni neked ebben, és ha igen hogyan.
 Legtöbbször egy "állapotfelmérést" végzek ami fizikális és energetikai, ill. lelki ( a láthatatlan szférákban, aurában stb. ) részből áll. 
Ha szükséges, megtörténik az első kezelés. Esetenként mind energia-harmonizálásra, energia-masszázsra, spirituális segítség-nyújtásra is szükség lehet, van amikor csupán egyikre.



HOGYAN ZAJLIK AZ ENERGIA-HARMONIZÁLÁS?
- ülve, fekve, vagy akár állva kell elhelyezkedned - ez akkor fog kiderülni - és egy ellazult, relaxált állapotban, csukott szemmel kell EGYSZERŰEN CSAK LENNED A JELENBEN. Körülötted fogok mozogni, a kezemet mozgatom majd a tested körül, vagy csak tartom bizonyos helyen, a testeden, vagy melletted.

HOGYAN ZAJLIK AZ ENERGIA-MASSZÁZS? 
- általában fekvő helyzetben kell lenned, s a megbeszéltek ill. a problémáidnak, célodnak megfelelően kapod meg a különleges, személyre szabott masszázsodat.

ÉRZEK - E MAJD FURCSASÁGOKAT, ROSSZAT, JÓT, HIDEGET, MELEGET, BIZSERGÉST, LÁTOK-E, HALLOK-E VALAMIT?
- a kezelés közben mindig azt kapod az VÉGSŐ IGAZSÁGBÓL (Univerzumtól, Istentől, Fénytől, Önmagadtól stb. ..) amire akkor neked szükséged van. Nem feltétlenül jár a folyamat különleges érzésekkel, de lehetnek, akár hallhatsz, láthatsz is bizonyos "jel"eket. Mindig olyan és annyi dolgot érzékelsz, ami a fejlődésedet, gyógyulásodat segíti, s amit rövid időn belül fel is tud a tudatod ,a  lelked és tested dolgozni.

HA MARADT MEGVÁLASZOLATLAN KÉRDÉS, ITT FOGADOM, ÉS a SEGÍTSÉGEDRE LESZEK: lotusfist.jkd@gmail.com



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése